Христо Асенов, MBL: „Наехме най-добрите си сътрудници на „Национални дни на кариерата“

Спонсорирана публикация

На 10 март ще стартира поредното ежегодно издание на най-големия форум за стаж и кариера в България – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. Записването на компаниите-участници започна в средата на месец януари и вече почти всички места за изложители са запълнени.Сред участниците и тази година е и MBL – компания, специализирана в областта на бизнес имотите. MBL е партньор с международния гигант в сектора CBRE, обслужвайки българските офиси на глобалните им клиенти.
Разговаряхме с Христо Асенов, Директор „Брокерски услуги“ на MBL. Той сподели набюдението си, че „Национални дни на кариерата“ е форум, посещаван от млади и амбициозни хора, а MBL търси за своя екип точно такива проактивни личности. Г-н Асенов подчерта, че много от най-успешните старши сътрудници в компанията са били открити и наети именно по време на форума „Национални дни на кариерата“. В началото, те са били без релевантен опит и знания, но в рамките на няколко години са успели да се изградят като силни професионалисти с отлични постижения в тяхното поле на работа и днес вече получават отлично възнаграждение, много над средното равнище за страната.
MBL търси комуникативни, проактивни и амбициозни млади хора, които да развият познанията си за функционалната страна на бизнеса, в рамките на компанията. Ако смятате, че отговаряте на този профил, и сте готови за нови предизвикателства, посетете щанда на MBL по време на „Национални дни на кариерата“ 2015.

Публикации от серията