IESF Bulgaria: „HR Industry e изложение, което си заслужава да се посети“

На 11 февруари, в х-л Хилтън, София, се проведе четвъртото издание на HR Industry. Това е единственото специализирано изложение на HR бранша в България.

В рамките на деня, 44 компании, опериращи във всички насоки и области на HR бизнеса  представиха своите нови услуги и се срещнаха с клиенти и бизнес партньори. Над 400 управители на компании, HR мениджъри и хора, интересуващи се от новостите в бранша, посетиха изложението.

IESF Bulgaria бе една от компаниите, включили се в изложението. Тя е част от IESF Group – глобална компания, присъстваща в Швейцария, а и на целия европейски пазар повече от 20 години. Фирмата е специализирана в директен подбор на персонал, а фокусът е основно върху мениджърски позиции от средно и високо ниво.

Компанията неотдавна е сменила името си и по този начин е свързала в една глобална марка всичките си фирми. Стефка Стефанова от IESF Bulgaria сподели, че участието на фирмата в HR Industry е полезно и представлява добра възможност да се видят преките конкуренти и да се направи „сверяване на часовника“.

HR Industry се организира от JobTiger. Генерален спонсор на изложението за поредна година е MetLife.

Публикации от серията