Информационните технологии ли са нашето бъдеще?

Информационните технологии навлизат в живота ни с все по-голяма сила, завземайки всяка сфера от него. Различни софтуери управляват производствените процеси, икономиката и бизнеса. Всяка дейност от ежедневието ни, в работата или личния живот, до голяма степен са обвързани с технологиите. ИТ сферата става все по-необятна с всеки изминал ден. Много направления и нови професии се появяват в сектора и на практика всеки може да намери своето място там. От проектиране на информационни системи, през разработка на хардуер и софтуер, до Web, всичко е част от дигиталния свят.

ИТ е бъдещето. Решението да сме част от него днес може да проектира едно по-добро „утре“!

Ако и вие виждате бъдещето си в ИТ, тогава Be IT е събитието, което не бихте пропуснали!

Be IT – 1 ден, 3 направления, 12 топ специалисти, работещи в български и международни компании, сред които SmartIT, Infragistics, Adastra, Proxiad, Melon, SAP, HP, Komfo, Comverse, UniCredit Bulbank, Obecto. Конференцията, която ще обогати знанията ви, ще ви запознае с новите технологии и ще ви срещне с хора като вас. Най-актуалните направления от ИТ в момента са включени в програмата – Web, Mobile и Database, а темите за всяко от тях можете да видите тук.

be IT

За кой е подходяща конференцията?

Be IT е конференция за хора, чиито интереси са насочени към информационните технологии и търсят развитие в сферата. Събитието е насочено както към опитните специалисти, интересуващи се от иновациите в сектора, така и към млади хора, които стартират кариерата си в ИТ. Всеки от тях ще намери по нещо за себе си на конференцията Be IT.

Как да се включите?

Безплатната конференция ще се проведе на 21 май в Център за образование и култура „Илиев“ към Американски Университет. Предварителната регистрация за събитието е задължителна за всички, които искат да се включат. Можете да се регистрирате до 20 май, 10:00 часа на сайта на събитието.

Организатор на Be IT е HR компанията и кариерен сайт JobTiger. Генерален спонсор на събитието е SmartIT, а организационен партньор – AUBG: Elieff Center for Education and Culture.

Be IT се осъществява с медийната подкрепа на Jobtiger.TV, Probook, Предприемач.com, Kaldata, Computerworld, IDG.BG, Investor, Seminari365, NewTrend и Silicon Drinkabout.

Публикации от серията