ДжобТайгър Дюдс се поздрави с третото място в турнира за купата на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2018/2019

69161648_521759421963479_3538502982557499392_nОтборът на ДжобТайгър Дюдс се представи феноменално по време на цялата надпревара и напълно заслужено достигна до бронзовите медали в турнира за купата на Националната аматьорска лига по баскетбол (НАЛБ) за сезон 2018/2019.

Отборът ДжобТайгър Дюдс, спонсориран от компанията за комплексни HR JobTiger, се наложи над ТН Машини в срещата за трето място в турнира за купата на НАЛБ за сезон 2018/2019. И двата отбора дадоха всичко от себе си и се бореха за победата до последно. И двата тима изиграха страхотен мач и показаха изключително качествен баскетбол, а самият двубой зарадва всички фенове на трибуните.

За жалост в такъв тип мачове единия отбор трябва да загуби. Въпреки че преднината на ТН Машини достигна 11 точки, а тимът водеше в повече от 22 минути от срещата, включително с 8 точки на полувремето, момчетата от ДжобТайгър Дюдс не се предадоха до края и успяха да обърнат двубоя и заслужено да се поздравят с купа и медали.

В третата четвърт ДжобТайгър Дюдс спечелиха с 15 точки разлика, а впоследствие успяха да задържат преднината си, за да достигнат до най-големия успех в историята си в НАЛБ до момента.

ДжобТайгър Дюдс има и още поводи за гордост. В конкурса за стрелба от линията за наказателни удари на първо място се класира Борис Станков от ДжобТайгър Дюдс, следван от Мартин Механджиев от Септември, а трети остана Илия Стоичков от ДжобТайгър Дюдс.

В конкурса за стрелба от зоната за три точки на първо място завърши Стефан Василев от Септември. Той остави след себе си Илия Стоичков от ДжобТайгър Дюдс на второто място и Димитър Борисов от Рент Енд Гоу на третото.\

Поздравления за ФитСпо Баскет, които в полуфиналната среща победиха отбора ни и в последствие триумфираха в турнира.

 

За отбора:

Първенство: (Втора дивизия)
Треньор: Борислав Михайловски
Помощник-треньор: Тони Цанков
Капитан: Тони Цанков
Фейсбук страница: Джобтайгър Дюдс

 

За Националната аматьорска лига по баскетбол (НАЛБ):

Националната аматьорска лига по баскетбол (НАЛБ) е организация, създадена през 2011 година с цел да развива и популяризира баскетбола в България. Основателите на лигата са наясно с огромния потенциал на този спорт в страната ни, както и с факта, че единствено неправилната политика спира развитието му. Разбира се, ръководството на НАЛБ е наясно, че ако има място, откъдето могат да бъдат заимствани идеи и да бъде черпен опит, то със сигурност трябва да се обръща внимание на всички детайли в организацията и управлението на NBA. Ръководството на НАЛБ си поставя за цел да работи за баскетбола и макар и доброволно, всичко да се прави открито, прозрачно, принципно, както трябва и според правилата. Изключително сериозният труд, всеотдайността и желанието за развитие на целия екип на НАЛБ раждат и мотото на каузата, а именно “От любов към играта!”. Резултатите не закъсняват.

Свързани публикации