Интервю с Людмил Спасов – финалист от инициативата „Колегата, който ме вдъхновява“

Интервю с Людмил Спасов – финалист от инициативата „Колегата, който ме вдъхновява“

Как се почувствахте, когато разбрахте, че сте финалист в „Колегата, който ме вдъхновява“?

Изражението ми беше като на Димитър Маринов, когато разбра, че печели „Оскар“. Изненадан, леко стъписан и изключително горд от оценката, която получавам за усърдната работа всеки ден!

Кои качества в хората около Вас Ви карат да се чувствате вдъхновен?

Не е задължително да са качества, може да са емоции. Аз се чувствам вдъхновен, когато видя ентусиазъм в очите на хората, мотивация и желание в действията им!

Кои са факторите, които Ви държат мотивиран и вдъхновен на работното място?

Възприемам работата като предизвикателство и приключение. Факторите да съм „inspired“ на работното място за мен са успешните сделки, тежките командировки по целия свят и солидния екип от професионалисти, в лицето на колегите ми, които стоят зад една перфектно смазана машина, каквато е компания КРЕЗ. Изворът, от който черпя вдъхновение за мен е семейството ми, моята прекрасна съпруга, която стоически търпи честите ми отстъствия, страхотните ми деца, които всеки ден ме посрещат на вратата. Използвам възможността да им кажа „Благодаря ви, обичам ви!

Какво бихте пожелали на останалите участници в „Колегата, който ме вдъхновява“?

Инициативата на JobTiger сама по себе си е социален феномен, целящ да мотивира всеки един от нас да даде добрия пример в обкръжаващата го среда. Една позитивна кампания е страшно полезна, в момент в който негативизма, скептицизма и дезинформацията са ни завладели.
Това, което мога да пожелая на участниците, е нещо, което съм сигурен, че вече са постигнали, щом са сред номинираните:

Вдъхновявайте, водете хората, не ги бутайте. Заразявайте с ентусиазъм и бъдете пример. Работете за хора и идеали, а не за признание – то само ще дойде.

 

Повече за инициативата „Колегата, който ме вдъхновява“, можете да разберете на тази страница.

Свързани публикации