Интервю с Михаела Михайлова – финалист от инициативата „Колегата, който ме вдъхновява“

Интервю с Михаела Михайлова – финалист от инициативата „Колегата, който ме вдъхновява“

Как се почувствахте, когато разбрахте, че сте финалист в „Колегата, който ме вдъхновява“?

Много повече се зарадвах, когато разбрах, че съм номинирана от колега. За мен това е едно от най-високите професионални признания, които съм получавала. Винаги се стремя да бъда добър професионалист и вярвам, че по този начин давам и добър пример на останалите. До момента не се бях осмелявала да си представям, че съм вдъхновение за колегите от моя екип. Много благодаря и ще продължавам в същия дух!

Кои качества в хората около Вас Ви карат да се чувствате вдъхновена?

Вярвам, че добрите лидери са тези, които вдъхновяват хората си. Истинският лидер е този, който познава нуждите на своите служители, този, който се грижи за тях и този, който не гони числата за сметка на човешкия фактор. Истинският лидер е този, заради когото хората всеки ден ще дават своя максимум.

Кои са факторите, които Ви държат мотивирана и вдъхновена на работното място?

Без да се замислям – това са хората. Работните проблеми и предизвикателства никога не свършват, но хората остават. Колегите ми са тези, които ми дават подкрепа, които ме зареждат и ми дават сили да продължавам.

Какво бихте пожелали на останалите участници в „Колегата, който ме вдъхновява“?

Независимо от състезателният характер на тази инициатива, импожелавам да продължават да вдъхновяват хората около себе си и да ценят високото признание, което са получили с тази номинация.

 

Повече за инициативата „Колегата, който ме вдъхновява“, можете да разберете на тази страница.

Свързани публикации