Кои са новите парадигми в правенето на бизнес в 21 век? Eвропейската конференция Innowave Summit във Варна търси отговорите на 17 и 18 ноември

Кои са новите парадигми в правенето на бизнес в 21 век? Eвропейската конференция Innowave Summit във Варна търси отговорите на 17 и 18 ноември

Варна ще бъде домакин на европейската конференция за бизнес и иновации Innowave Summit през ноември

Най-големият бизнес форум в региона ще търси отговори на новите парадигми в бизнеса на 17-18 ноември във Варна

Да бъдеш избран? Или да го направиш сам?

Да те поканят? Или да вървиш по собствен път?

Какъв е новият капитализъм и къде в основите му са вградени усещането за личната стойност на всеки един от нас, стремежът към усвояване на пълния потенциал на личността и нормализирането на самотата?

За новите парадигми в правенето на бизнес през 21 век и за мястото на човека като духовно същество. За заличаването на границите между столица и провинция, Изток и Запад, мъж и жена, млад и стар, работно и свободно време. За недистилираното съдържание и чистите резултати. За златните правила, които ни преведоха през кризите на новия век.

Варна ще бъде домакин на голямата европейска конференция за бизнес и иновации Innowave Summit, в която тази ще се търсят отговорите на въпроси и съждения като горните. Innowave Summit всяка година представя на повече от 5000 участници гледните точки на мислители, мотиватори, ментори, иноватори, революционери в сферата си и традиционни работодатели към процесите, през които преминава не само бизнесът, но и всеки един от нас – хората, които не просто работим, но и наблюдаваме как светът ни променя като личности, желания и стремежи.

“Странното е, че всяка година въпросите стават все по-лични, а отговорите – все по-трудни. Вече сякаш няма рецепти за нищо, освен че всеки работодател би предпочел да наеме добър човек пред добър професионалист, ако е поставен пред такъв избор, както и че няма кратки пътища към успеха – без кръв, пот и сълзи не става. Дори в ерата на коучинга, самоусъвършенстването и култа към собствената личност” – казва Димитър Иванов, създател на Innowave Summit – “Предизвикателството, пред което ние, работодателите, сме изправени в България тук и сега, и това в още по-голяма степен важи за Варна – голям град, но с малка икономика – е че няма хора. А тези, които ги има, възприемат тезите на популярните коучове и ментори буквално – работи върху себе си и успехът ще дойде. На форумите на Innowave Summit искам младите да разсъждават върху това какво е успехът за тях, какво всъщност е богатството, кои са уменията, без които няма да се получи, защо е важно да се знаят и теорията, и практиката, да имат дисциплина, режим, работна етика. Ако щете, защо е важно човек все пак да поработи малко в корпоративна среда. Това е основата, от която още не сме отскочили в България. Оттам нататък възможностите за всеки един са безгранични.”

Тази година, на 17 и 18 ноември, Варна ще привлече хора от цяла Европа далеч след края на летния сезон, за да ги срещне с лидери от компании като Google, Facebook/Meta, Twitter, H2O, Kotler Impact, българските Xplora, ZapoMedia, DigitalPro, SoftUni и десетки други. На площ от 1600 кв. м. в Двореца на културата и спорта в морската ни столица повече от 100 компании ще участват като изложители със своите иновации, модерни решения за бизнеса, здравето и начина ни на живот, включително роботика и роботизирани продукти.  

Сред партньорите на Innowave Summit са Европейската комисия, Transilvania IT Cluster, France Digital, Cluster Catalonia, Pro Malaga, Valencia Digital Summit, Българо-британската търговска камара, AI Bulgaria, БАИТ, Българската асоциация на софтуерните компании, Българският център за предприемачество, SoftUni Digital и много други. 

Билети за конференцията все още могат да се закупят на ранни цени до 30 септември на уебсайта на Innowave Summit.

Връзка в Google Диск към снимки и изображения за събитието: https://drive.google.com/drive/folders/1NR4zoJVT3PcoR3OoQV2cu6jWSO1-s4NE?usp=sharing 

За повече информация и връзка с организатори и участници: Елица Виденова, The Brief. PR Agency, elitsa.videnova@thebrief.bg, 0898878879

Свързани публикации