Иновативната интегрирана услуга на ИнтерИмидж и JobTiger беше наградена с отличие на Годишните награди на b2b Мedia

Призът е в категорията „Иновация в маркетинга и ПР сферата“

66244579_915160555502457_7439164359202308096_n

 Конкурсът на b2b Media за пета година отличи не само бизнесите и техни отделни проекти, но също най-креативните корпоративни офиси, най-интересните външни пространства, както и проекти с образователна насоченост в сферата на бизнеса, инвеститорите с визия, иновативни сгради, мобилни и технологични новости. Призовете бяха връчени по време на официална церемония в присъствието на официална лица, медии, бизнес организации и професионални сдружения.

Услугата по изграждане и поддържане на работодателска марка под името #EmployerBrandingPower на ИнтерИмидж и JobTiger беше наградена в категорията „Иновация в маркетинга и ПР сферата“.

През 2019 година две от водещите компании на пазара в сферата на корпоративните комуникации (ИнтерИмидж)  и управлението на човешките ресурси (JobTiger)  представиха първата по рода си комплексна услуга за бизнесите  – независимо от техния мащаб, сфера на дейност или брой служители.

Услугата включва вътрешен одит по патентована методология и оценка на изходната ситуация вътре в компанията, създаване на инструментариум за подобряване на вътрешната среда с периодична оценка на постигнатото, разпознаваемост и публичност към външни публики, работа с партньори, организации, посланици и лидери на мнение.  В обхвата влиза и стандартният набор от комуникационни инструменти като ситуиране спрямо конкуренти, конкурентен анализ, social media listening, share of voice, връзки с медии и създаване на съдържание.

##

за ИнтерИмидж:

Пиар агенция ИнтерИмидж, част от комуникационната група Interpartners, е създадена през 2008 г. Сред основните клиенти на компанията са Европейската комисия, Cargill България, Behr- Hella Thermocontrol България, Deichmann България, Американският  университет в България, Национална Агенция за Приходите, Сладкарници „Неделя“ и други. Предоставя широк спектър комуникационни услуги като корпоративен пиар, кризисен пиар, изграждане на работодателска марка, връзки с медиите, събитиен мениджмънт, криейтив , развитие и поддържане на съдържание в социалните медии, дизайн, видео производство и печат. Освен че е пълноправен член на международната верига пиар агенции NOVUM, InterImage си партнира с белгийската ICF Mostra по редица европейски проекти.

за JobTiger:

JobTiger стартира като първия кариерен сайт в България, създаден през 2000 г.  Към момента е най-голямата компания за комплексни HR услуги в България.Компанията има над 30 000 клиенти и работи с повече от 325 000 кандидати за работа. Освен  портала за работа JobTiger.bg, компанията предлага пълен набор от услуги по подбор на персонал и отдаването на хора на временна работа и е значим организатор на събития в сферата на човешките ресурси  – сред които „Национални дни на кариерата” и първият изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“.

Свързани публикации