Първо място в категория „Иновации в криза“ за JobTiger на Годишните награди на b2b Мedia

Първо място в категория „Иновации в криза“ за JobTiger на Годишните награди на b2b Мedia

Наградата се присъжда за иновативното провеждане на „Национални дни на кариерата“ 2020 г. по време на извънредното положение

На 2-и юли 2020 г. по време на церемония в галерия „nOva art space“ в присъствието на официални лица, медии, бизнес организации и професионални сдружения се проведе шестото издание на Годишните награди на b2b Мedia. Отличени бяха предприемачи в над 30 различни категории за постижения и кампании, като част от тях бяха в отговор на кризата, възникнала заради COVID-19.

jobtiger-1st-place-crisis-innovations-b2b-award

На първите по рода си „Национални ВИРТУАЛНИ дни на кариерата“ над 5000 кандидати се срещнаха онлайн с 110 водещи работодатели, опериращи във всички отрасли и предлагащи позиции за клоновете си в цялата страна. За малко повече от седмица екипът на JobTiger успешно трансформира мащабното събитие, традиционно провеждащо се в 7 града, в нов, изцяло виртуален формат.

Екипът на JobTiger благодари на всички партньори и участници – фирми и кандидати. Организаторът и всички замесени поеха  по пътя за осъществяване на събитието, независимо от обстоятелствата, запазвайки бизнес смисъла му и реализирайки успешен ежегоден форум.

Бизнесът показа воля и сила да продължи с иновация!

Вижте всички отличени в Годишните награди на b2b Мedia.

Ако искате и вие да сте част от мащабните форуми, вижте предстоящите ни есенни събития, където ще можете да се срещнете с повече от 10 000 кандидати за работа.

Свързани публикации