Interoute: „Търсим хора, които са мотивирани и искат да се развиват“

Спонсорирана публикация

Наближава поредното издание на ежегодния кариерен форум „Дни на кариерата“ в секторите IT, Телекомуникации и BPO. В изложението, което ще се проведе на 14 октомври, ще участва и Interoute. Това е международна компания с 40 офиса в 22 държави. Българският офис започва да оперира през 2011 г. Той е основен за компанията в областите „operations“ и „delivery“. Interoute поддържа най-голямата мрежа в Европа с над 70 хиляди километра оптични влакна. Клиентската база на компанията е много богата и разнообразна, множество компании от Forbes 50 са също в този списък.

Interoute стартира българския си офис с 50 служители, а днес, те наброяват над 400. Тъй като броят на клиентите се увеличава постоянно, компанията има нужда да попълни редиците си с млади и талантливи инженерни кадри.  Interoute предлага и широк набор от свободни позиции – от стартови, до старши мениджъри от IT и телекомуникационния бранш.

Ако сте мотивирани и искате да се развивате в международна компания, не се колебайте да посетите щанда на компанията по време на „Дни на кариерата“ в секторите IT, Телекомуникации и BPO.

Заповядайте на „Дни на кариерата“ в секторите IT, Телекомуникации и BPO на 14 октомври от 10:00 до 18:00 часа в залите на организационния ни партньор Интерпред – СТЦ София. Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, със спонсорската подкрепа на Software Group. Участието за посетители е както винаги безплатно.

Свързани публикации