Искате ли да правите ски и да живеете в планината?

Amer Sports България е част от групата Amer Sports Corporation – едно от най-големите световни имена в бизнеса със спортна екипировка. Във фабриката на компанията в Чепеларе се произвеждат ски с марките Atomic и Solomon и капли за велосипеди Mavic. Представители на българското подразделение на корпорацията взеха участие в „Национални дни на кариерата“ 2018 в Пловдив, за да потърсят работници за това производство, както и по-тясно специализирани и висококвалифицирани служители.

„Нивото и умения на хората, които търсим за нашето производство не са специфични, защото сме наясно, че друго производство на ски в България няма. Съответно за абсолютно всички служители ние предоставяме въвеждащо обучение, както и програма менторство“ – разказа за JobTiger.tv Емил Цветков, отговарящ за обучението, подбора и развитието на персонал в Amer Sports България.

От компанията обясниха, че за бъдещите служители, по-специално за тези, които не са от Чепеларе, ще се поемат транспортните разходи до планинския град или тези за релокация. Иначе работното време на производственото звено е от понеделник до петък с 8-часов работен ден, на три смени.

Естествено, но не и задължително, ако бъдещите кандидати имат интерес към зимните спортове е още по-добре, защото служителите така по-лесно ще се идентифицират с компанията, обясни Емил Цветков. Вижте какво точно каза той във видеото.

Свързани публикации