IT Meetup ще представи най-актуалните новости в глобалните платформи за електронна търговия

IT Meetup ще представи най-актуалните новости в глобалните платформи за електронна търговия

На 4 октомври, от 18.30 часа, ще се състои IT Meetup, на който PFS ще представи дейността си, ще разкаже за последните новости в областта на e-commerce бизнеса и ще представи една от основните платформи, на които разработва проектите си – Demandware. PFS е водеща компания в решенията за електронна търговия, която оперира на почти всички континенти и е еталон за създаване на многофункционални търговски сайтове, имплементиращи всички нови и най-добри практики. Събитието ще се състои от 18.30 на ул. „Никола Габровски“ 79, София. Програмата за вечерта включва по питие за посрещане на гостите, представяне на технологията и платформата Demandware, практическа работилница, демонстрираща симулация на работен процес и накрая, време за нетуъркинг.

Компанията домакин – PFS – е водещ доставчик на глобални е-commerce решения в световен мащаб. Тя предлага едновременно консултантски услуги, посредничество и end-to-end услуги и решения. Това означава, че PFS осигурява пълния цикъл от услуги – създава сайта на клиента, организира складирането, опаковането, изпращането, кол центъра и поддръжката. Подобна комплексна грижа, от своя страна, осигурява търсената стабилност в работата на клиентите. Компанията се ръководи от принципа „Търговия без компромиси“, което позволява на клиентите да постигат бизнес целите си и да подобряват цялостния си бранд. Именно затова водещи световни компании като Pandora, Daily Mail, Lego, Johnnie Walker, Asics и много други, са се доверили на решенията, предлагани от PFS.

Българското поделение на компанията се развива с впечатляващи темпове – екипът се е удвоил само за последната половин година, а в бъдеще, тези стойности ще продължат да нарастват. Ако имате познания по JS, PHP, Java или C# или Web, които искате да разширите и надградите, не пропускайте шанса да се присъедините към събитието на 4 октомври. PFS има много интересни добри практики за споделяне!

Свързани публикации