Ивайло Гърков, Business Effect: „Не се досещам за нещо, което да не ни харесва в HR Industry“

На 11 февруари 2015 г. ще се проведе поредното издание на  единственото изложение, представящо услуги и продукти за управление на човешките ресурси в България – HR Industry. То се организира за четвърта поредна година от JobTiger, с финансовата подкрепа на MetLife.

Първите три събития се радваха на голям интерес от страна на посетителите и компаниите-изложители. Очаква се и тази година HR Industry отново да събере на едно място водещите компании и специалистите от HR бранша.

Един от участниците на форума и тази година ще бъде Business Effect – българска компания за обучения и развитие, а също и анализ и консултации. Срещнахме се за кратък разговор с Ивайло Гърков, управляващ съдружник в компанията. Той сподели, че Business Effect не търси със своите участия в HR Industry директни бизнес възможности (въпреки че те се разкриват), а по-скоро иска да представи фирмените новости пред заинтересована и компетентна публика. Г-н Гърков изрази удовлетвореноста си от начина, по който се провежда събитието и сподели, че би се радвал, ако то продължи да се разраства.

Регистрацията за участие е на преференциални цени до 05 януари 2015 г. Не пропускайте тази възможност.

Публикации от серията