Иво Паскалев, Fusion Academy: „Въвличането на служители в изграждането на креативна работна среда е мощен фактор за повишаване на ангажираността и мотивацията им“

На 9 февруари се проведе шестото поредно издание на HR Industry – специализираното браншово изложение за HR професионалисти. В събитието се включиха близо 50 компании от различни сфери на HR бизнеса – оценка на персонала, обучения, тренинги, тиймбилдинги, обработка на възнаграждения, HR аутсорсинг, здравно и пенсионно осигуряване, трудова медицина, консултантски услуги и одит, временна заетост, ваучери за храна, дрехи и подаръци.

По време на събитието разговаряхме с Иво Паскалев от Fusion Academy. Компанията се развива в три основни направления – тиймбилдинги и събития, обучителни програми и промяна на работния дизайн. В разговора ни с г-н Паскалев се фокусирахме върху промяната на работния дизайн, поради своеобразната уникалност на тази дейност. Събеседникът ни сподели, че целта на този тип занимания е да се направи една хуманистична среда с разчупени и арт пространства, които предразполагат служителите да се чувстват като у дома си. В тази трансформация активно се въвлича и самият екип на клиента. Г-н Паскалев заяви също, че дизайнерските решения, които те изпълняват са ключови от HR гледна точка и се отразяват много позитивно върху ангажираност, мотивиране и задържане на персонала.

Чуйте какво още сподели събеседникът ни в този интересен разговор.

Публикации от серията