Изложение “Стажове 2013” в Технически университет – София

Изложението “Стажове 2013” се провежда за втора поредна година.
То се организира от Кариерния център при Технически университет – София. Тази година то ще се проведе на 23 април, в централното фоайе на бл.12. Официалното откриване ще бъде от 10.00 часа.

Тъй като за студентите трети и четвърти курс в ТУ – София стажът е задължителен, а младите специалисти трудно намират такъв, то изложение от такъв тип е полезно както за реализация на студентите, така и за работодателите. По време на изложението ще има възможност за директен контакт между студентите и фирмите, техни потенциални работодатели, които ще могат да представят информация за своята дейност, за свободни стажантски позиции, за стипендиантски програми, както и да се срещнат и разговарят със заинтересовани студенти.

Част от компаниите-участници, ще предложат стажове още за второкурсници, което прави изложението едно наистина полезно събитие. По време на самото изложение ще бъдат проведени около 10 презентации, по време на които компаниите ще имат по-тесен контакт със студентите, ще могат подробно да представят стажантските си програми.

Повече информация за изложението може да намерите тук.

 

Свързани публикации