Изложението на работодатели „Дни на кариерата“ на ТУ-София предоставя възможности за професионален старт и кариерно развитие на възпитаниците на Университета

Изложението на работодатели „Дни на кариерата“ на ТУ-София  предоставя възможности за професионален старт и кариерно развитие на  възпитаниците на Университета

За единадесета поредна година в ТУ-София ще се проведе изложението на работодатели „Дни на кариерата“ на 25 и 26 октомври 2016 г. 100 са компаниите, които ще представят своята дейност пред студентите и преподавателите на ТУ-София, стажантски позиции, работни места и стипендиантски програми. Фирмите, които участват, са от различни бизнес сектори – телекомуникации, информационни и компютърни технологии, машиностроене, енергетика, авиационна техника и др. Това са доказали се в своята област големи и средни фирми от българския и международния пазар на труда.

Изложението на работодатели „Дни на кариерата“ в ТУ-София е от особена важност за младите хора. То дава възможност на студентите да разгърнат потенциала си, да направят своя „старт“ в професионалния си опит и да планират кариерното си развитие. Събитието предоставя възможност младите специалисти да бъдат интегрирани в процеса на бизнес културата и трудовите навици. Ще се проведат и 18 на брой фирмени презентации.

Изложението ще се проведе в три учебни корпуса на ТУ-София. Официалното откриване ще се състои на 25 октомври от 10:00 часа в централното фоайе на 12-ти учебен корпус.

Център „Кариера и възпитаници (Алумни)“ на ТУ-София е основен организатор на събитието. То се осъществява и с подкрепата на Съвета на жените на бизнеса в България, с който ще бъде подписано Споразумение за сътрудничество и съвместна дейност (25.10.2016 год. от 10:45 часа в заседателна зала на Академичния съвет).

Медийни партньори на събитието са: Инженер.БГ, JobTiger.tv, в-к  „Нов технически авангард“.

Свързани публикации