Кът на японската икономика на Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг в София

20 японски компании ще присъстват в София през октомври в търсене на ИТ таланти

За първи път тази година в рамките на традиционното за българския пазар кариерно изложение Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг ще има специален кът на японската икономика.

20 японски компании ще присъстват в София на 14 октомври в търсене на новите си служители. Кът на японската икономика се организира съвместно с Mynavi Corporation и Министерство на икономиката на Япония (Japanese Ministry of Economy, Trade and Industry (METI)). Фирмите ще предлагат както възможности за работа от дистанция, така и опции за релокация. Компаниите в този кът са работодатели, които нямат представителство в България и не присъстват на българския трудов пазар.

Горди сме, че Министерство на икономиката, търговията и индустрията на Япония се довери именно на JobTiger заради опита и традициите в провеждането на кариерни изложения с доказан ефект.

За Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг:

Форумът дава възможност на студенти и специалисти, които търсят кариерно развитие в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинг индустрията, да се срещнат с компаниите лидери в секторите и да открият своето ново работно място или шанс за участие в стажантска програма.

За поредна година събитието ще се проведе в четири академични града – София, Пловдив, Варна и Габрово и виртуално на специализираната платформа на Brazen Technologies.

Тазгодишните събития във София, Пловдив и Варна ще се проведат в събота. Пилотното съботно издание на Национални дни на кариерата 2023 в същите три града през април се проведе при изключителен интерес и доказа, че провеждането в съботен ден е не само добра идея, но и практически отвори вратите за работещите и даде възможност на по-голяма аудитория да присъства на живо.

Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger.

Бронзови спонсори са Strypes, Siemens и Tick 42.

Програмa:

  • София – 14 октомври 2023
  • Виртуален ден – 17 октомври 2023
  • Габрово – 19 октомври 2023
  • Пловдив – 21 октомври 2023
  • Варна – 21 октомври 2023

Japanese Economy Corner at Career Days – IT, Communications and Outsourcing in Sofia

20 Japanese companies will be present in Sofia in October in pursuit of IT talent

Свързани публикации