JobTiger.bg e сред отличените в класацията на 500-те най-добри работни портали в света

JobTiger.bg e сред отличените в класацията на 500-те най-добри работни портали в света

През юни 2020 г. Global Human Capital Group (GHCG) публикува класацията за 2020 г. на 500-те най-добри работни портали в света (228 държави). С гордост споделяме, че JobTiger.bg e сред отличените.

Това признание е част от корпоративната социална отговорност на GHCG, за да даде по-голяма видимост на порталите за работа, които в този момент на промяна на глобалната икономическа парадигма, вършат чудесна работа и допринасят за свързването на  кандидатите за работа и компаниите.

Като водещ консултант за подбор на таланти в световен мащаб, Global Human Capital Group поддържа мисията си: „Да свържем талантите глобално, създавайки по-добро бъдеще за всички“.

Именно с тази цел, GHCG предоставя глобална класация на разположение на кандидатите, търсещи работа, за да им помогне в тяхното търсене на възможности за развитие както на национално ниво, така и на международно.

Класирането на 500-те най-добри сайтове за работа в света до 2020 г., както и списъкът на 228-те страни в света, от които са наградените, е приложен и инфографиката може да бъде изтеглена безплатно на сайта на GHCG.

gcdf

Свързани публикации