JobTiger.bg се променя!

JobTiger.bg се променя!

Новата година винаги е добро време за ново начало. Именно затова избрахме този момент, за да започнем поредица от промени в JobTiger.bg. Първата фаза от преобразяването имаме честта да представим днес.

Преди 17 години създадохме първия сайт за работа в България. Следвайки традицията си на иноватори, днес представяме не само нова визия на портала си, но и пакет от функционалности. JobTiger.bg предлага нови възможности за тези, които откриват нови работни позиции и дават път за развитие пред търсещите работа.

Какво е различното?

1. Платеното позициониране на обявите е изместено от гъвкаво търсене и сортиране.

Интернет винаги е предлагал прекрасни възможности за търсене и потребителите отдавна са свикнали да работят с тях в социалните мрежи, сайтовете за пътувания и т.н. Вместо изкуствено позициониране, искаме да дадем на потребителите познатите им инструменти за търсене, а на компаниите – инструменти да се откроят. Уверени сме, че това ще спести разходите за специални, диамантени и др. обяви, а в същото време компаниите ще получат повече стойност и разпознаваемост за парите си.

2. Опция за визуално оформление на всяка обява.

Знаем, че всеки работодател е различен и иска да се открои. JobTiger.bg дава възможност фирмите да изявят индивидуалността си и особеностите на предлаганите позиции, като публикуват в обявите снимки на екипа, на офиса, видеа с лицата на компанията – точно нещата, които ги правят уникални.

3. Възможност за открояване на фирмената идентичност.

Един от ключовите Employer branding инструменти е показването на човешкия облик на компанията, най-лесният начин за това е именно визуалното съдържание: снимки, видео, VR. JobTiger.bg дава възможност на всеки работодател бързо и лесно сам да създаде профил, който с гордост може да споделя в социалните мрежи.

Като част от промените на JobTiger.bg, ние предлагаме и нови специални ценови условия. Цена за единично публикуване на обява – 60.00 лв. (без ДДС) и обновени пакетни предложения.

Свързани публикации