JobTiger заслужи престижния международен сертификат Investors in People

silver-2019-white

JobTiger, компания за комплексни HR услуги, получи акредитация за сертификат за покриване на стандарта Investors in People. Той удостоверява фирмената ангажираност за високо бизнес представяне и отлично управление на наличния персонал. JobTiger получи признанието в неговата версия „Сребро“.

Investors in People е международен стандарт за управление на хора, който дефинира в какво се състои успешното водене, подкрепа и управление на хора, в духа на постигането на устойчиви резултати. В основата на стандарта стои схемата на Investors in People, отразяваща най-модерните тенденции от развитието на работното място, жизнено важните от бизнес гледна точка умения и ефективните структури, които са необходими на всяка компания, за да успее, независимо от това в коя индустрия оперира. Този стандарт действително позволява на фирмите да се съизмерят с най-големите бизнес играчи на международно ниво.

Пол Девой, ръководител на Investors in People, заяви по този повод: „Бихме искали да поздравим JobTiger. Тази акредитация е знак, че компанията е чудесен работодател, както и много успешно място за работа, а също означава, че JobTiger определено се е посветила на успеха. JobTiger би трябвало да са много горди с тяхното постижение.“

„Като един от лидерите на пазара на HR услуги, за нас е не просто чест, а задължение, да бъдем пример за отлично корпоративно управление и добри HR практики. Ние сме също и първата HR компания в страната, която придобива този сертификат – едно доказателство, че не просто говорим, а действаме“, заяви Управителят на JobTiger Светлозар Петров.

***

Investors in People е стандартът за управление на хора. Този международен стандарт дефинира какво е необходимо за успешното водене, подкрепяне и управление на хора, в посока на устойчиви резултати. Сертификатът е присъден на 14 000 организации в 75 държави.

Началото на стандарта е дадено през 1991 г. През времето оттогава стандартът се е променял непрестанно, за да инкорпорира всички модерни практики. В момента се прилага шестото поколение рамка, която навлезе в международна употреба през 2015 г.

Съществуват 4 нива на акредитиране: Акредитирани, Сребро, Злато, Платина. Повече за сертификата можете да научите на www.investorsinpeople.com.

 

Свързани публикации