JobTiger Recruitment: „Въпрос на чест е за нас да участваме във Виртуални дни на кариерата“

jtr_jttv_img

 1. 1. Моля, представете накратко компанията и себе си.
 2. JobTiger RECRUITMENT е HR компанията, създадена от JobTiger.bg. И тъй като сайтът ни за обяви за работа винаги се е опитвал да развива нови възможности в максимален брой бизнес сектори, нашата HR агенция пази тази традиция. Опитваме се да бъдем максимално полезни в повече сфери, макар през последните години основно да работим по IT и BPO проекти.

  Казвам се Павел Хаджиев и съм част от екипа ни, ангажиран с дейностите ни по подбор на персонал.

 3. 2. С какво вашата компания се отличава като работодател?
 4. На първо място с начина, по който работим. Правим всичко възможно не просто да свържем по най-качествения начин специалистите с компаниите, но в крайна сметка да накараме хората винаги да се чувстват добре, като работят с нас.

 5. 3. Бихте ли споделили, защо решихте да се включите във „Виртуални дни на кариерата“?
 6. Това е най-иновативното кариерно събитие в България, най-малкото заради революционния му формат. Очакваме и специалистите, които ще го посетят, да бъдат иновативни и предприемчиви, и това е основната причина да сме тук. Надяваме се да сме от полза с проектите, които поддържаме в момента.

 7. 4. С какво това кариерно събитие ви е полезно?
 8. За нас е важно – тъкмо предвид спецификата на формата и силата на специалистите, които ще се включат, да бъдем online тук. Ако ние сме тук – значи сме сред най-иновативните на пазара според мен, въпрос дори на чест е за нас. Винаги сме търсили как да изпреварим настоящето и, разбира се, да сме на линия за специалистите, които споделят това виждане.

 9. 5. Какви позиции смятате да промотирате по време на „Виртуални дни на кариерата“?
 10. Предвид спецификата на проектите ни в момента – най-вече в сферата на IT и BPO, но тъй като динамиката е много голяма, и във всеки момент към нас се обръщат клиенти от най-различни бизнес сектори, за нас всеки един специалист е най-ценен. Възможно е точно след 5 мин. да разполагаме с позиция, за която не сме подозирали изобщо. Свикнали сме да очакваме неочакваното и да приемаме всяка нужда на всеки специалист, като първи приоритет.

 11. 6. Какви кандидати очаквате да откриете на изложението?
 12. Споменахме вече – специалистите, които са най-напред в предприемчивостта си и които са най-отворени за иновативни решения в намирането на по-добра позиция.

 13. 7. Имате ли стажантска програма?
 14. Винаги сме готови да поговорим със специалисти в началото на кариерата им – веднъж заради запитванията, които получаваме от страна на наши клиенти, втори път – заради това, че предвид многото нови и нови заявки, които печелим непрекъснато, ние самите не успяваме да се справим, ако не се разрастваме и не търсим нови попълнения в екипа си.

Свързани публикации