JobTiger с нов кариерен сайт

 

JTR (002)Jobtiger.agency – това е новият сайт на рекрутмънт агенцията от групата на JobTiger. Мотото е „Добави нова стойност в кариерата си“, а целта е сайтът да стане пресечна точка между търсенията на хиляди хора и най-добрите предложения за работни места, оферирани от кариерните специалисти на компанията.

Павел Хаджиев, мениджър „Подбор на персонал“, заяви без колебание: „Целта ни беше най-после да вдигнем завесата и да покажем на какво се дължи успехът на подборите ни. До момента бяхме „ясни” на всички, които работят с нас, но сега вече идентичността ни е публична. Според мен направихме най-добрия сайт на HR компания в България, за мен той е на световно ниво. И най-важното е, че всяка една дума на него ни описва в десетката – такива, каквито сме.“

Сайтът ще ви „разкаже“ за екипа на JobTiger Recruitment отдела, ще ви запознае с лицата на хората, които се грижат за по-доброто ви кариерно бъдеще или за откриването на правилните хора за компанията ви, ще ви обясни защо няма по-добър начин да откриеш нова работа, от това да работиш с качествена HR компания и ще „издигне кариерата ви на по-високо ниво“. Независимо дали сте търсещ работа или работодател, jobtiger.agency ще ви помогне да откриете правилната посока и ще обогати възможностите ви многократно.

Сайтът е разработка на нашите приятели от Flowminds (бившият ни ИТ отдел, сега вече – самостоятелна компания) и Dot Slave. Работата, която са извършили, ни дава повод за гордост, тъй като крайният продукт е истински модерен, визуално привлекателен и много нетипичен. Посетете новата ни платформа още днес и дайте сериозен тласък на кариерните си стремления.

Свързани публикации