JobTiger ще връчи награда за най-добра секция за работа в корпоративен сайт

Фондация БГ Сайт и JobTiger анонсират нова специална награда в рамките на БГ Сайт 2012 – Най-добра секция за работа в корпоративен сайт.

Наградата дава възможност на всеки участник в категория „Корпоративен сайт“ на БГ Сайт 2012 да покаже като акцент и добре разработената си секция за предлагане на работни позиции.

Наградата е провокирана от желанието да се отличат кариерните секции на корпоративните сайтове в България, които са едни от важните източници на актуална информация за свободните позиции, условията за работа и екипа на работодателя, а все още не са достатъчно познати и използвани от кандидатите за работа.

Секциите за работа и кариера ще бъдат оценявани по следните критерии:

– ползваемост

– информация за компанията като работодател

– възможности за работа и кандидатстване

За участие е необходима стандартна регистрация. Победителят в категорията ще бъде излъчен при отделно журиране с представители на Фондация БГ Сайт и JobTiger и ще бъде анонсиран на Официалната церемония по награждаване на победителите в конкурса през ноември 2012 г. Наградата е Employer Branding представяне в JobTiger.bg.

Ранната регистрация на преференциални цени ще продължи до 30 юни. След този период регистрацията в БГ Сайт продължава до 30 септември.

Регистрирайте се тук на преференциални цени!

Публикации от серията