JobTiger спечели престижното отличие Employer of the year 2020 Silver, присъдено от Investors in Peoplе

JobTiger спечели престижното отличие Employer of the year 2020 Silver, присъдено от Investors in Peoplе

За първи път българска организация доказа, че може да се мери с цял свят в областта на управлението и развитието на хората си

Отличията бяха обявени на онлайн церемония на 24 ноември, в която се включиха специалисти и организации от цял свят. В сребърната категория за Работодател на годината при компании с до 49 служители бяха обявени 8 финалисти. Изключително горди сме да обявим, че голямата награда бе присъдена на екипа на JobTiger и така компанията се превърна в единствената в България отличена с тази награда, която е поредното доказателство, че поставяме хората в екипа си над всичко и знаем, че успехите ни се дължат на тях.

В кратко, но емоционално обръщение, Линдзи Скот, съдията, която обяви претендентите и наградените в категорията, сподели: „Аз съм силно мотивирана от всички финалисти – от техния невероятно висок стандарт. Те, до един, ми напомниха за силата на общността на Investors in People. Имаше много различни участници: и от малки, и от много големи организации от цял свят, но всички те имаха една много обща черта – усещането за екип, те сякаш казваха: нашата организацията е страхотна  заради хората в нея, заради екипа, заради ценностите и заради това, че инвестицията в хората ни прави по-силни, по-щастливи и успешни“.

За да стане победител в сребърната категория за Работодател на годината, JobTiger трябваше да демонстрира своята отдаденост да постига добри резултати като реализира потенциала на служителите си. Отличието е второто, след като през септември 2019 г. JobTiger отново получи сребърна акредитация от Investors in People.

Светлозар Петров, Управител на JobTiger, коментира отличието с думите: „Благодаря на престижното жури и на Investors in People! Благодаря и на хората от екипа, които положиха огромни усилия, за да са на висотата на стандартите на Investors in People! Това отличие е голямо постижение и за цялата HR общност у нас и поздравявам всички колеги за това!“.

 

Investors in People e международен сертификат за мениджмънт, който дефинира какво е необходимо за ефективното ръководене, подкрепяне и управление на хора за постигане на устойчиви резултати.

Наградите Investors in People имат за цел да отличат организациите и професионалистите, които са отдадени на това да направят работата по-добра за хората. Категориите варират от Многообразие на работното място до Обучение и развитие, Използване на технологии, Ангажираност на служителите и Грижа за здравето на работещите, като включват и още много други.

 

Видео от церемонията може да видите тук.

Свързани публикации