JobTiger със своя категория в конкурса БГ Сайт

За трета поредна година JobTiger ще връчи награда за най-добра кариерна секция или секция „За нас“ в категория „Кариери“ в най-престижните награди за български сайтове – БГ Сайт.

Категорията е инициирана от желанието ни да отличим компаниите със сплотен екип, компаниите, които се грижат за служителите си, компаниите, които дават най-пълна информация за дейността си и отворените си позиции.

През изминалите години в надпреварата за най-добра кариерна секция се включиха редица водещи компании, сред които Нестле България, МЕТРО Кеш енд Кери България, Мобилтел, Белла България, Данон и DevLabs. Всички те показаха на света, клиентите и конкурентите си колко успешни компании са.

devlabs

Победителят в категория „Кариери“ в конкурса БГ Сайт 2013 – DevLabs

И тази година, освен да се похвалят с красивия си сайт и добър екип, компаниите, включили се в конкурса, ще се борят и за ваучер за безплатно изграждане на Employer Branding страница в JobTiger и едногодишното й поддържане. Победителят в категорията ще бъде излъчен при отделно журиране с представители на Фондация БГ Сайт. 

За участие е необходимо да се регистрирате  на следния адрес: http://bgsite.org/concurs/reg/, като всеки, записал се до 31 август, ще се възползва от специална отстъпка в размер на 50 % от цената.

Краен срок за регистриране – 30 септември 2014 г.

Публикации от серията