JobTiger търси най-добрия корпоративен сайт за кариери

Повече от 100 компании са заявили участие в БГ Сайт 2012 десет дни преди края на регистрациите. Ако имате сайт или проект, който отговаря на категориите и условията, можете да го включите до 30 септември на уебсайта на конкурса. През октомври започва гласуване за определяне на победителите, а експертният съвет ще определи достойните за Специална награда в БГ Сайт 2012.

За първи път JobTiger.tv ще връчи специална награда в рамките на БГ Сайт 2012 – Най-добра секция за работа в корпоративен сайт. Наградата дава възможност на участниците в категория „Корпоративен сайт“ на БГ Сайт 2012 да покажат като акцент и добре разработената си секция за предлагане на работни позиции и представяне на условията за работа в България.

За участие е необходима стандартна регистрация, а срокът е 8 октомври. Победителят в категорията ще бъде излъчен при отделно журиране с представители на Фондация БГ Сайт и JobTiger и ще бъде анонсиран на Официалната церемония по награждаване на победителите в конкурса на 9 ноември във VIVACOM Art Hall. Наградата е Employer Branding представяне в JobTiger.bg.

Публикации от серията