JobTiger.tv представя книгата „Мисия моята IT кариера“

На 14 май в България излиза една по-различна книга – казва се „Мисия моята IT кариера“ и е съставена и написана от двама души, които от няколко години с „в кухнята“ на подбора и назначаването на IT специалисти.

Павел Хаджиев е старши специалист „Подбор“ в JobTiger, а Ивайло Христов управлява Комфо – българо-датска фирма, която улеснява фирмите при използването на Facebook като професионален инструмент.

Във видеото ще чуете историята на създаването на книгата от запознанството на Павел с Иво до дългите нощи на писане или очакване на музата и, разбира се, за кого е книгата и какво ще намерите в нея.

„Базираме се изцяло на практика, на конкретни примери от работата ни. Книгата не е абстрактна, не е теоретична, не е отвлечена, точно обратно – от кухнята на IT подбора и IT кариерата. Тя буквално разкрива информация, която до момента не е споделяна, ноухау, което е трупано много години от мен и Иво, разкрива неща, които досега са били зад кулисите и ние си ги знаем, но широката IT общественост – вероятно не“, каза Павел.

Вижте съдържанието и поръчайте книгата на страницата на „Мисия Моята IT кариера“.

Свързани публикации