JobTiger.tv: Седмицата в събития

Започва хубав месец и освен пролет се надяваме да донесе още нови възможности, полезни познанства и вдъхновяващи събития. Ето нашите предложения:

 

29 февруари, сряда

Краен срок за предложения за презентации за годишната конференция на Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси на 17-19 май. Очакват се презентации на една от следните теми:

  • Социалните медии в управлението и развитието на човешките ресурси
  • Бизнесът и образованието (практики, свързани с политики на компаниите за развитието и подготовката на младите (учещите) хора)
  • HR аутсорсинг
  • Управление на човешките ресурси в малките и средни предприятия
  • Управление и подобряване на представянето

Краен срок за изпращане на предложенията: 29 февруари, сряда, до mvasileva at bhrmda.bg

1 март, четвъртък

През деня не забравяйте мартеници и за колегите 🙂

А вечерта японските барабанисти Ямато отново ще изнесат представление в София, този път в рамките на световното турне „Gamushara – The Beat of Courage“.

Кога и къде: 1 март 2012 г., 20 ч., зала 1 на НДК в София


5-7 март

Национални дни на кариерата 2012

На 1 март е пресконференцията, на която JobTiger и Нестле ще разкажат какво предстои на Националните дни на кариерата, които стартират на 13-14 март в Арена Армеец в София. От 5 до 7 март продължават и отворените семинари в университетите, на които отговаряме на въпроси за това как да се подготвите за участие на Националните дни на кариерата. На Careerdays.bg може да намерите пълна информация за предстоящите семинари и дните на кариерата във вашия град.

 

Tilburg University представя програмите си

Един от европейските лидери в областта на правото, икономиката и хуманитарните и социални науки – холандският университет Tilbulrg University – организира информационна среща в София.

Кога и къде: 5 март, понеделник, 18.30 ч. в Американски университет в Студентски град

 

7 март, сряда

Семинар „Мениджър 2.0”

Какви са характеристиките на един мениджър от ново поколение? Отговорите на този въпроси ще откриете на отворения семинар „Мениджър 2.0”, организиран от Център за образователни услуги към Софийски университет и Фондация „Бизнес институт”. Темата е част от едносеместриалната квалификация “Мениджмънт инкубатор”, насочена към студенти и млади специалисти, които желаят да развият и надградят своите бизнес лидерски и управленски умения в реална работна среда.

Кога и къде: 7 март от 18.00 часа в Зала 304 на Стопански факултет (блок 3 на бул. Цариградско шосе 125)

 

8 март, четвъртък

Онлайн порталът Az-jenata.com празнува десет години. Очаквайте и в JobTiger.tv интервю със създателката на сайта, който вече е част от групата на Investor.

 

 

 

 

National Geographic с добавена реалност

В продължение на четири дни тези, които искат да докоснат светкавица, да влязат в окото на буря, да стъпят на друга планета или да погалят тигър, ще могат да преживеят мечтата си с т.нар. augmented reality (още за AR вижте тук)

Кога и къде: 8-11 март, Mall of Sofia

 

 

9 март, петък

Дискусия за споделената отговорност на бизнеса и образованието, организирана от Центъра за развитие на човешките ресурси и Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси.

Кога и къде: 9  март, петък, от 9 до 14 ч., хотел „Родина“ в София, зала 3 Марица

 

Публикации от серията