JobTiger.tv: Седмицата в събития

Селекцията от интересни събития включва:

19-20 април – четвъртък и петък

Специалисти от JobTiger съветват кандидати за работа по време на:
Дните на кариерата в Университета по архитектура, строителство и геодезия на 19-20 април
– Дискусия „Предизвикателствата пред желаната професия“ в Икономическия университет – Варна на 19 април от 16.30 ч. Акцент е счетоводната професия, а събитието се организира от Клуба на предприемчивите студенти в ИУ

 

21 – 22 април – събота и неделя

Drupal Camp ще се проведе за втори път в София. Събитието събира програмисти, дизайнери, клиенти и ентусиасти с интерес към Друпал – системата за управление на съдържание на сайтове. Вижте повече на сайта на събитието.

Пак на 21 април е втората ИТ олимпиада, организирана от JobTiger и Comptel – очаквайте видео.

От 20 до 22 април пред Народния театър ще се проведат традиционните Зелени дни – Пролетен фестивал на отговорния туризъм, природата и здравословния живот. 

На 22 април (Ден на Земята) 28 български обичаи ще бъдат представени на лятната сцена в Борисовата градина в София. Те са част от фестивала „Живо наследство“ на Фондация „Работилница за граждански инициативи“.


23 април – понеделник

Изложението Access MBA, в което 35 бизнес училища от целия свят ще представят програмите си за мениджъри, ще се проведе в х-л Шератон в София.

 

 

24 април – вторник

Церемония за връчване на наградите на Българската асоциация на ПР агенциите BAPRA Bright Awards. Може да заявите участието си тук.

А вечерта от 19 ч. Brand New Heavies ще свирят на живо в зала 3 в НДК.

25 април – сряда

В уебинара „Е-уменията на младите хора – ключ към успешна професионална реализация“, организиран от технологичния сайт IDG.BG и Българската асоциация по информационни технологии, ще участват представители на БАИТ, Junior Achievement, AIESEC, JobTiger, НОЕМА. Слушайте на живо уебинара от 10:30 до 12:00ч. в онлайн канала на IDG


В същия ден JobTiger участва с презентация в два кариерни форума:

„Моята банка на бъдещето“, организиран от Стопанска академия в Свищов и УниКредит

Годишен кариерен форум за работа и стаж на Нов български университет.

 

25-26 април – сряда и четвъртък

Форум „Стажове 2012“ ще се проведе в Техническия университет в София. Ден по-късно, на 27 април, студенти ще могат да се срещнат с работодатели и в Техническия университет в Пловдив.  

Публикации от серията