jQuery – най-голямата конференция за уеб разработчици в България

jQuery – най-голямата конференция за уеб разработчици в България

На 30 ноември в Интер Експо Център ще се състои най-голямата конференция за уеб разработчици в България – jQuery Bulgaria. Конференцията е организирана от Infragistics, Асоциацията “jQuery Bulgaria” и групата на уеб разработчиците “jQuery Sofia”.

„Гордея се, че ще имаме възможността да бъдем част и домакин на това събитие. Поставяме прецедент като организираме такова световно събитие в България, което събира експерти, въвлича бизнеса и като цяло хората, които искат да споделят и да се учат. Надявам се, че всеки ще вземе нещо позитивно от конференцията.“ – Джейсън Берес, вице-президент продукт мениджмънт, общност и технически евангелизъм в Infragistics Inc.

jQuery Bulgaria е еднодневна конференция, посветена на JQuery, JavaScript и HTML5. В прогамата на конференцията ще бъдат предложени изключително актуални теми като създаване на игри с HTML5, междуплатформени  приложения, jQuery, jQuery UI, jQuery Mobile, различни технологии базирани на JavaScript като Knockout.js, AngularJS и Node.js .

Това е шанс за уеб разработчиците да се потопят в любимите си уеб технологии. Oчакват се над 750 участници да посетят конференцията – основно WEB разработчици, дизайнери и мениджъри.

Събитието се осъществява и със спонсорската подкрепа на JobTiger. Сред компаниите, които подкрепят събитието са: Microsoft, eCommera, Chaos Group, Komfo, SuperHosting.BG, iSDC, Abilitics, SBTech, JobToger.bg и много други.

Свързани публикации