Как да намерим работа в 3 лесни стъпки

Стартирането на професионалния път или смяната на работното място понякога се оказват нелек процес. В немалко от случаите търсенето на свободни позиции, кандидатстването, чакането на заветното телефонно обаждане, а след това и нервите преди всяко интервю, са способни да отчаят и най-позитивните хора.

Наистина ли е нужно човек да мине през всичко това, за да си намери подходяща работа? Вече не! Днес можем да се свържем с бъдещите си работодатели чрез няколко клика на мишката. Точно това ще може да направите по време на първия по рода си в България форум – Виртуални дни на кариерата, който ще се проведе изцяло онлайн на 17 юни от 11:00 ч. до 15:00 ч.

post 7Събитието позволява всеки, търсещ нови кариерни възможности,  да се включи от всяка точка на света, като единственото, което е необходимо, е достъп до компютър и интернет. В рамките на няколко часа, посетителите напълно безплатно ще могат да:

  • създадат свой потребителски профил, в който да попълнят обща информация за своите умения, компетенции, опит и заемани позиции до момента;
  • разговарят с представители на водещи компании, опериращи в различни бизнес сектори;
  • представят себе си по-възможно най-добрия начин. Всички интервюта ще се проведат под формата на чат сесии. Онлайн разговорите ще спестят част от притеснението, което повечето хора изпитват преди интервю за работа.

Виртуалните дни на кариерата улесняват целия процес по интервюиране и селекция на кандидатите. В специално изградена за целта платформа, всеки търсещ работа може да участва в неограничен брой писмени интервюта с представители на различните компании-участници.

Ако търсите работа и вярвате, че всяка нова възможност си струва да бъде опитана, се регистрирайте на http://virtual.careerdays.bg/bg/participants!

Виртуални дни на кариерата се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger.

Публикации от серията