Как платформата на Brazen Technologies допринася за пълноценното ви представяне на HR Industry 2021?

За първи път и изложението HR Industry ще се проведе изцяло виртуално – на 9 февруари 2021 г. със семинарна програма и виртуални щандове за лични срещи и разговори във видео, аудио и чат формати.

Платформата прави преживяването максимално близо до срещите на живо

  • Всеки изложител има свой виртуален щанд, обособено дигитално пространство, на което е видимо неговото представяне. С възможност да се достъпи и по-детайлна текстова или видео информация за компанията и нейните услуги или продукти.
  • Посетителите влизат във виртуално лоби, където могат да разгледат щандовете и да изберат с чии фирмени представители искат да се срещнат. Разговорите се случват в предпочитан от участниците формат: чат, аудио или видео. Срещите са със зададена продължителност от 10 мин, която може да бъде удължена по желание.
  • Ако пред някой фирмен щанд има „опашка“ от чакащи посетители, не е нужно да губите от времето си, докато дойде редът ви. Можете да заявите желание за свързване с представителите на съответната компания, а докато бъдете известени, че е дошъл вашият ред – да разглеждате другата част от изложението, да водите разговори и да участвате в конферентната програма.
  • Три ще са обособените дигитални пространства (Video Broadcast Boot) , чрез които ще се достъпват лекциите, дискусиите и уъркшоповете от семинарната програма. Те ще се провеждат по точен график и всеки посетител ще може да се включи и да участва в реално време.

Единственото, което е задължително за посетителите, е предварителна регистрация с попълване онлайн на кратка визитна картичка. В деня на събитието регистриралите се могат да посетят всички щандове, да проведат разговори с компании-изложители по техен избор и да участват в семинарните събития.

Brazen_HRI_2021

Пример за начален екран с виртуални щандове, който посетителите ще виждат.

Над 6 години партньорство между JobTiger и платформа №1 в света за онлайн форуми и конференции

JobTiger има зад гърба си вече над шест години опит в организирането на виртуални кариерни събития. Още от 2014 г. всички онлайн събития на JobTiger се реализират на платформата на Brazen Technologies. Дългогодишният ни партньор е признат за  софтуер номер едно за виртуални събития. Платформата е определена като много интуитивна за участниците и изложителите.

С всяка изминала година Brazen се развива и предлага все повече функционалности и специализирани услуги за HR кариерни събития и изложения. Досега чрез нея са осъществени редица   успешни виртуални кариерни дни, а с HR Industry 2021 предстои да открием потенциала и на функционалностите ѝ, предназначени за изложения и конференции.

Свързани публикации