Как посетителите видяха „Национални дни на кариерата“ 2018 в София

„Национални дни на кариерата“ 2018 – най-големият кариерен форум в България – започна успешно в София. Провеждащото се за 17-а поредна година изложение срещна водещи работодатели с търсещи старт или развитие на кариерата млади хора на 13 и 14 март в две зали на хотел „Маринела“.

131 компании взеха участие в софийското издание на събитието, провеждащо се отново под мотото „Добра кариера, добър живот“. По традиция изложението привлича хиляди хора с предпоставката за преки, неформални срещи с HR мениджърите на водещи работодатели, както и възможността да се види на практика какво търсят най-добрите фирми в България и какви са текущите особености на пазара на труда. Тази година посетителите в София бяха 5200.

Вижте как дошлите да търсят работа или стаж видяха софийското издание на кариерното изложение.  

„Национални дни на кариерата – Добра кариера, Добър Живот“ продължават още следващата седмица – в понеделник (19 март) водещи компании ще търсят нови таланти в Юнашки салон във Варна, а в сряда (21 март) форумът ще се премести край Дунав в сградата на Русенски университет „Ангел Кънчев“.

За няколко седмици мащабното събитие ще премине през общо 8 български университетски града, за да завърши в Пловдив на 4-ти април. Научете повече на: http://national.careerdays.bg

Свързани публикации