Каква е разликата между предприемач и служител?

Кое в начина на мислене за света наоколо отличава предприемача от човека, който работи за някой друг? И защо различният начин на мислене те прави по-ефективен и успешен?

Това ще научите от презентацията на д-р Тим Ворли, преподавател по предприемачество в University of Sheffield. Той и колегата му д-р Ник Уилямс, членове на Center for Regional Economic and Enterprise Development в университета, ще говорят и за устойчивост и конкурентност на съвременния бизнес. Събитието е на 30 май от 18 ч. в х-л Кемпински Зографски и е с отворен достъп. Може да потвърдите участието си на email bulgaria1 @ city.academic.gr.

Тим Ворли е със специалност „икономика на географията“, а работата му е фокусирана в областта на предприемачеството, иновациите и трансфера на технологии. Преди да постъпи в Училището по мениджмънт на University of Sheffield е преподавал икономика на географията в University of Cambridge и е работил по научни проекти в Said Business School и University of Oxford. Ник Уилямс е защитил докторантската си степен в Шефилд и преподава предприемачество. Двамата участват в редица проекти, като проучват влиянието на бързорастящите фирми върху местната икономика и значението на бизнеса от дома.

Свързани публикации