Какви хора търси и намери SiteGround на Дни на кариерата в секторите IT, Телекомуникации и BPO

SiteGround участва в провелите се в средата на октомври „Дни на кариерата“ в секторите ИТ, Комуникации и BPO, само ден след като бе отличена с две награди в проучването „ТОП ИКТ Работодател“. Валентина Кожухарова, HR Generalist в SiteGround, разказва, че компанията e търси хора, които искат да разширяват познанията си, които имат много голямо желание да учат, да се развиват вътре в компанията, да са проактивни, интелигентни, да се интересуват от нови технологии и искат да влагат себе си в работата. Валентина бе впечатлена, че по време на форума при нея са дошли хора, които са били много добре запознати с компанията и дори са заявили, че са посетили събитието специално заради тяхната компания.

„Дни на кариерата“ в секторите ИТ, Комуникации и BPO бяха организирани от  JobTiger, организационен партньор бе Интерпред – СТЦ София, а основен спонсор Software Group.

В рамките на деня, 74 компании представиха дейността си и своите свободни позиции пред младежите. Успоредно с това се проведоха множество практически работилници в две от залите на СТЦ – Интерпред. Посетителите имаха възможност да се запознаят с практическите задачи в компаниите и да си изградят представа за приложението на наученото в университета в работата.

Научете повече за предстоящите и минали събития на JobTiger тук.

Свързани публикации