Кариерен форум Пловдив ще срещне младите с бизнеса за трета поредна година

За трета поредна година Кариерен форум ‘’JobFair’’ Пловдив ще срещне студенти и търсещи работа младежи с водещи фирми на българския пазар. Събитието ще се проведе на 7 ноември в Аграрен университет Пловдив от 10:30 часа и е отворено за всички търсещи професионална реализация младежи. Участниците могат да се регистрират на www.jobfair.bg/partcipants и е добре да носят със себе си по 10 автобиографии.

1920-1080-2

Участие ще вземат фирми от различни икономически сектори, а Форумът се посещава всяка година от близо 1000 студенти от всички пловдивски университети. Информация за всички фирми ще бъде публикувана регулярно на официалната страница на събитието.

Освен традиционното фирмено изложение, Кариерен форум Пловдив предлага възможност за млади специалисти да покажат уменията си за справяне с проблеми от практиката. В рамките на няколко часа,  желаещите ще могат да се включат в разрешаването на управленски и организационни казуси. Тяхното представяне ще бъде оценено от представители на фирмите, записали се за участие.

Регистрацията за фирми е отворена до 05.11.2014 г. 

Повече информация може да бъде намерена на официалния уеб сайт на форума: www.jobfair.bg или във Facebook страницата на събитието: https://www.facebook.com/jobfair.plovdiv

Организатор на събитието е Младежко сдружение за мир и развитие на Балканите. Сдружението се състои от шест доброволеца с различни интереси и професионална квалификация. Те са убедени, че младите хора имат място в своята страна и следва да бъдат активни за нейното развитие.  Домакини са Аграрен университет Пловдив. Официален партньор на събитието е JobTiger.

Свързани публикации