Кока-Кола ХБК България: „Търсим хора с потенциал за мениджърски позиции“

Спонсорирана публикация

На 10 март ще стартира поредното ежегодно издание на най-големия форум за стаж и кариера в България – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. В изложението ще участва и добре познатият пазарен лидер Кока-Кола ХБК България.

Марката присъства от 50 години на българския пазар, а самата компания стартира операциите си у нас през 1992 г. Групата Hellenic, от която Кока-Кола ХБК България е част, оперира в 28 държави на 3 континента и е най-големият бутилировач на продукти на Кока-Кола в Европа.

Компанията е призната за един от най-добрите работодатели в България , като за нея работят над 1000 човека у нас. Тя участва в изложението „Национални дни на кариерата“ за пореден път, тъй като това е една добра възможност да се осъществи директен контакт с млади хора от различни университети и да се получи обратна връзка от тях. Конкретната цел тази година е да бъде представена стажантската програма „High Start“ – двугодишна програма за подготовка на млади специалисти, с перспективата за последващо заемане на ключови позиции в компанията.

Ако имате интерес и желание да започнете кариерата си в една мултинационална компания със световна известност,  можете да посетите щанда на Кока-Кола ХБК България на „Национални дни на кариерата“ 2015 (10 и 11 март в София, НДК) и да подадете документите си.

Публикации от серията