„Колегата, който ме вдъхновява“ търси 30 вдъхновяващи личности на нашето време

Kolegata_Img

За пръв път у нас инициативата поощрява редови служители в името на добрия колегиален климат

На 3 февруари стартира новата инициатива на JobTiger „Колегата, който ме вдъхновява“.

Проектът цели да открие хората, които имат положителен образ и влияние в своята професионална област. Хора, които вдъхновяват и заразяват с действията си околните и дават положителен пример за влияние върху икономическото развитие и личностно израстване. Хора не от върховете на бизнеса, а редови колеги, които особено много допринасят за успеха на работата.

От 3 февруари 2020 г. в продължение на 10 седмици всеки ще може да предложи на уебсайта на проекта https://kolega.jobtiger.bg/ човек или хора, които смята за вдъхновяващи колеги. Такива, които са оставили у него силно положително впечатление, мотивирали са го с нещо или просто защото се възхищава на това, което правят, или го зареждат със сила и заразяват с амбиция.

Всяка седмица ще се прави обобщение на предложенията и одобрените от организатора ще бъдат предложени на гласуване през следващата седмица. Гласуването има за цел да определи финалистите за седмицата. Трима от предложените, които са събрали най-много положителни гласове, ще намерят място във финалните група от 30 вдъхновяващи личности на нашето време.

Колегата, който ме вдъхновява“ няма да има един победител, а цели трийсет вдъхновяващи личности, които дават положителен облик на бизнеса в началото на 2020 година и са избрани с гласовете на техните колеги, на хората, с които работят“, коментира Светозар Петров от JobTiger. “Наред с важния принос на мениджърите за развитието на успешен бизнес е време да обърнем поглед и към уникалните личности, които градят самата основа на екипите и ги сплотяват. Като компания в областта на човешките ресурси им дължим това внимание и признание.

Като финал на проекта за 2020 година ще се счита обявяването на 30 личности, които са събрали най-много положителни гласове.

Финалистите в класацията „Колегата, който ме вдъхновява“ ще бъдат обявени на специална церемония на 29 април – в навечерието на Празника на труда, 1 май.

Повече информация за кампанията на https://kolega.jobtiger.bg/

Спонсорски пакети: https://kolega.jobtiger.bg/sponsorship/

 

За JobTiger:

JobTiger е първият кариерен сайт в България, създаден през 2000 г.  Към момента е най-голямата компания за комплексни HR услуги в страната. Има над 30 000 клиенти и работи с повече от 325 000 кандидати за работа. Освен портала за работа JobTiger.bg компанията предлага пълен набор от услуги за подбор на персонал и отдаването на хора на временна работа и е значим организатор на събития в сферата на човешките ресурси, сред които „Национални дни на кариерата” и първият изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“.

За контакти: Светлозар Петров

E: spetrov@jobtiger.bg

T: +359888949861

W: www.jobtiger.net

Свързани публикации