Конференция за млади IT специалисти – Be IT ще бъде проведена тази пролет в София

Тази пролет ще се състои първата специализирана IT конференция, насочена към млади специалисти и студенти, обучаващи се в сектора на информатика и информационни технологии. Be IT ще се проведе на 21 май в Център за образование и култура „Илиев“, Студентски град, между 10:00 и 18:00 часа.

Три основни направления, ще бъдат засегнати по време на конференцията. Посетителите ще научат повече за новостите в Web, Mobile и Database. Във всеки от модулите ще се провеждат уъркшопи и дискусии, разискващи реални казуси, с които са се сблъсквали професионалистите, в процеса на работа и как са се справили с тях.

Едни от най-големите компании, работещи в ИТ сферата на българския пазар ще вземат участие в събитието. Сред тях са: SmartIT, INFRAGISTICS, ADASTRA, Proxiad, Melon, SAP, HP, Komfo, COMVERSE, UniCredit Bulbank. Младежите ще имат възможност и да се запознаят с представителите на всяка компания в специално изградени за целта фирмени кътове. На тях ще могат да получат по-подробна информация относно възможностите за кариерно развитие, които всяка от тях предлага.

Много изненади и приятни емоции очакват посетителите, които ще могат да се насладят на енергийни напитки и храни, предоставени от Nestle България и Red Bull.

Участието в Be IT е напълно безплатно, но се изисква задължителна предварителна регистрация, тъй като местата са ограничени (http://beit.today/#Registration). 

Конференцията Be IT се организира от JobTiger – HR компания и кариерен сайт. Генерален спонсор на събитието е SmartIT.

Be IT се осъществява с медийната подкрепа на Jobtiger.TV, Probook и Предприемач.com.

Публикации от серията