Конференцията за кариерно преориентиране и предварителен подбор – SCALE UP Your Career, организирана от JobTiger и Career Guide, събра бизнеса и търсещите работа на 26 септември

ScaleUp2019

Програмата на изложението включваше 15 фирми-изложители, 7 международни лектори, 2 казуса, 1 кът, на който посетителите получиха възможността да тренират за интервю за работа и беше посетено от 320 млади и талантливи хора с професионален опит до 5 години

На 26.09.2019 в Интерпред – СТЦ София се събраха най-добрите експерти в кариерното развитие, международни лектори и топ компании, с цел да помогнат на талантливите и амбициозни хора да открият удовлетворяваща кариерна реализация. Събитието беше посетено от 320 млади и талантливи хора с професионален опит между 2 и 5 години.

Посетителите имаха възможност да се срещнат директно с представители на фирмите участници и да получат реална представа за възможностите за кариера при тях. Програмата на изложението включваше 15 фирми-изложители, 7 международни лектори, 2 казуса, 1 кът, на който посетителите получиха възможността да тренират за интервю за работа.

SCALE UP Your Career се организира за втора поредна година от Career Guide и за първа с подкрепата на JobTiger. Събитието е насочено към млади хора с професионален опит и е единственото такова в портфолиото на компанията през 2019. JobTiger е най-големият организатор на кариерни събития в страната и мисията на компанията е да сближава бизнеса и образованието, като вече 18 години организира кариерни събития за студенти и млади специалисти.

Сред лекторите на събитието бяха: Стойне Василев (личен финансов консултант), Милен Великов (сертифициран GCDF кариерен консултант), Елица Костова (основател на „Кариерата, която обичам“), Катрин Прентис, (AMC (IAPC&M) Акредитиран Мастър Коуч), Жанета Костадинова (специалист подбор и сертифициран GCDF кариерен консултант), Мартин Петров (сертифициран коуч) и др.

 

За организаторите:

JobTiger е най-големият организатор на кариерни събития в страната и вече 18 години компанията среща бизнеса и образованието. Традиционните кариерни форуми, както и иновативният виртуален форум, които са част от портфолиото на компанията са насочени към млади специалисти, които все още не са открили своето място на пазара на труда. За да помогне на още повече хора в страната да открият правилния за тях професионален път, компанията обедини усилия с Career Guide в организацията на конференцията  SCALE UP Your Career.

Career Guide е компания за кариерно консултиране и развитие. Career Guide създава нова парадигма на кариерно развитие, базирана на убеждението, че всеки човек има свой елемент, който му носи успех и удовлетворение. Именно изключването на удовлетворението и страстта от уравнението на кариерата саботира добрите резултати. Кариерата е проект, който създаваме и управляваме – нужни са знания и умения, за да го правим добре.

 

За повече информация:

Career Guide
Elitsa@career-guide.company
00359 889 366 293

JobTiger
events@jobtiger.bg
(02) 4918 011/024

Свързани публикации