Конкурсът „Български уеб награди“ обяви кандидатите за тази година

Ежегодният конкурс „Български уеб награди”, на който JobTiger е медиен партньор, обяви допуснатите до участие кандидати в тазгодишното си издание. Заявки са направили над 200 организации, фирми и физически лица, като до разглеждане са достигнали 182. Най-много участници има в следните категории:

  • Браншови награди за уеб – 67 броя
  • Професионални награди за уеб – 59 броя
  • Медийни награди за уеб – 35 броя
  • Маркетинг награди (нова категория) – 21 броя

Всички кандидатури могат да бъдат разгледани тук.

Най-силна конкуренция се очертава в категорията „Търговия на едро и дребно” на Браншови награди и „Мобилен сайт” на Професионални награди. В Медийни награди са най-застъпени кандидатурите в категория „Новини“. В Маркетинг награди най-оспорвана ще бъде категорията „Приложение за социални медии”.

До 24:00 часа на 19 юни 2012 г. (вторник) журито ще гласува, като номинира по трима финалиста в категория. Те ще станат известни и ще бъдат публикувани на сайта на конкурса в 12:00 часа на 20 юни 2012 г. (сряда).

Избраните финалисти ще могат да защитят своите проекти на живо пред жури и публика на 25 и 26 юни 2012 г. в хотел „Арена ди Сердика”. Редът на презентациите ще бъде публикуван на сайта на конкурса.

Официалната церемония по награждаването в конкурса е на 28 юни 2012 г. от 19.00 ч. в хотел „Арена ди Сердика”.

Свързани публикации