Кой спечели стипендията на TÜV AUSTRIA Academy Мениджмънт?

Световната икономическа и финансова криза предизвика множество дискусии в модерния свят. Как да продължим? Кое ще преформулира света след десетилетия на икономически растеж и технологична световна революция? От сивата мъгла на кризата просветна лъчът на истината – „ню уейв“ технологиите сами по себе си не решават проблемите на човешкото съществуване и просперитет. Даже добавят нови. Кризите идват неумолимо и въпросът на въпросите е кой е решаващият фактор за преодоляването им? Верният отговор дойде от само себе си и е в центъра на най-новите икономически теории и прогнози – ЧОВЕКЪТ-ПОТЕНЦИАЛ, ЧОВЕКЪТ-ЛИДЕР, ЧОВЕКЪТ С МОТИВАЦИЯ ЗА РАЗВИТИЕ.

Потенциалът и опитът на лидерите в съвременното общество е  неговата застраховка за успешен бизнес и развитие. Икономическият сектор е не само колекция от фирми, а набор от обучени, амбициозни и работещи кадри – една мотивирана и предприемчива група от личнoсти, които поемат рискове, създават партньорства и предават своя опит на останалите.

TÜV AUSTRIA Academy за четвърта поредна сесия подбира и обучава най-добрите млади и успешни мениджъри и им предлага познанията на лектори  от световно ниво с голям практически опит и поглед.

Тази година JobTiger.bg проведе конкурс за стипендия за курса TÜV AUSTRIA Academy Management Program- Bulgaria. От многото кандидатури на креативни и успели млади хора бяха избрани малко – по автобиография и мотивационно писмо. Финалите се състояха в неделя, на 31 март, с кратко интервю, след което се проведе дискусия на кръгла маса около лидерството като понятие и представа. Победителят в конкурса се казва Владимир Гюров и работи като програмен мениджър в голяма международна компания. С голям потенциал и социален опит, г-н Гюров се представи цялостно и отлично. TÜV AUSTRIA Academy предложи  половин стипендия на подбрана част от финалистите за показани качества и успешно изграден имидж.

Изисква се сила и умение да разпознаеш успешните кадри и проявленията на успеха, каквато е и една от целите на  обучителната програма на TÜV AUSTRIA Academy. В световен план фирми като Microsoft не са просто имена, а труда, идеите и екипа на хора като Бил Гейтс. Образоването и шансът на човешкия фактор е една голяма стъпка за просперитета на бизнеса в България.

От TÜV AUSTRIA Academy и Jobtiger.bg се надяват тази стипендия да стане лична амбиция за много хора, работещи в сферата на мениджмънта и управлението. Сред тях ще бъдат водещите бизнес лидери, политици и общественозначими личности на България днес и утре.

 

 

Публикации от серията