Louis Dreyfus Commodities: На „Национални дни на кариерата“ има много хора, които знаят какво търсят

На 10 и 11 март се проведе софийското издание на най-големия младежки кариерен форум „Национални дни на кариерата“. На него 124 компании представиха своите стажантски програми и свободни позиции за млади специалисти.

Louis Dreyfus Commodities Services Bulgaria се включи за първа година в изложението. Компанията е основана през миналата година, като „shared services“ център в България и представлява вътрешен аутсорсинг на финансови и счетоводни услуги. Louis Dreyfus Commodities оперира в различни държави, но прехвърля този тип процеси към центъра в България.

Компанията има амбициозни планове за разрастване и в момента търси най-вече счетоводители и финансисти. На този етап не е обявена стажантска програма, а предлаганите позиции са постоянни.

„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ се провежда за 14-а поредна година. Форумът се организира от JobTiger, а генерален спонсор за дванадесета година е Нестле България. Програмата на форума за останалите градове можете да откриете на http://national.careerdays.bg/.

Публикации от серията