Magna Powertrain Пловдив разширяват производството си и търсят нови инженери, техници и стажанти

Magna e един от водещите световни доставчици на компоненти и системи за автомобилната индустрия. Компанията разполага с повече от 300 завода в 29 страни и над 160 000 души служители.

Заводът на Magna Powertrain Пловдив в индустрална зона „Раковски“ се за занимава с производство на вакуумни и хидравлични помпи за автомобили и има 580 служители. Компанията е в процес на пренасяне на производствени линии от Германия, което налага разширяване на производството в цялостен мащаб. Това предполага и нови свободни позиции за работа, както за различен тип инженери, така и за техници. Magna Powertrain Пловдив имат също и стажантски програми, а HR специалистите, които застанаха пред камерата на JobTiger.tv призоваха младите хора, които учат или са завършили техническо образование – в университет или техническо средно училище – да се свържат с тях, за да дадат старт на кариерата си и да осъществят мечтите си в компания от световен ранг.

Вижте още във видеото на какво лично отношение и качества държат в Magna Powertrain и какви усилия влагат в привличането и задържането на талантите. Интервюто е записано по време на „Национални дни на кариерата“ 2018 в Пловдив.

Свързани публикации