Местата за Webit CEE Digital Summit са почти изчерпани

Местата за Webit CEE Digital Summit са почти изчерпани

Горещата новина от последните дни в ИТ индустрията е, че най-големият сайт за видео споделяне YouTube вече има и българска версия. Какво означава  това за индустрията ще научите по време на официалното представяне на проекта в рамките на Webit CEE Digital Summit.

Webit CEE открива и нова сцена и събитие за  StartUp екосистемата и предприемачите. Тя се нарича Leaders Summit, осъществена с подкрепата на DropBox, Shazam, EarlyBird, StartUp Wize Guy Accelarator, Teres Capital и успешни стартиращи компании и предприемачи. Мястото на жените в технологичната индустрия ще коментират успешни дами от бранша.

Webit с гордост ще представи успехите на изключителния екип на pCloud.com, компания, основана в България, която вече има над 600 000 потребители по цял свят.

Интересът към събитието е огромен. Над 700 представители  на най-големите рекламодатели, технологични и стартиращи компании и медии вече закупиха своя билет за Webit CEE. Организаторите очакват регистрацията да бъде затворена всеки момент. Местата са ограничени, така че побързайте и резервирайте своето място тук.

Лектори на форума ще бъдат представители на известни компании, сред които Google, Sociomantic, Intel Capital, Phizer, Httpool, VivaKi, Fashion days, IBM, DropBox, EarlyBird, P&G, MSLGROUP и други.

По време на събитието директорът на Intel Capital за EMEA и EURIT директорът multi channel маркетинг на гиганта Phizer ще представят визиите на компаниите си за развитието на wearable технологиите и Big Data и ефекта им върху маркетинг и технологичната индустрия, здравеопазването, фармацията и живота на хората.

Programmatic и Big Data и респективно ефективнонстта на дигиталния маркетинг и реклама ще бъдат горещи теми и в презентациите и дискусионните панели на регионалните директори на едни от най-големите глобални компании.

Webit CEE благодари на всички свои партньори за помощта им София отново да бъде домакин на регионално Webit събитие. Сред тях са Кметът на град София, Google, Unicredit BulBank, Sociomantic, Httpool, IBM,  СуперХостинг.БГ, bTV, pCloud, NetInfo, JobTiger, Mail.bg, Mall Advertisng, MetroReklama, SEC и много други!

Webit  CEE Digital Summit ви очаква на 9 април в Sofia Event Center, Paradise Mall.

Публикации от серията