Международна компания планира да разкрие 200 нови работни места във Варна

Водеща световна компания проучва възможността да отвори офис във Варна. Инвеститорът планира да наеме 200 служителя в началото на 2014 година.

В края на месец октомври стана ясно, че водеща международна компания, предлагаща аутсорсинг услуги, проучва възможността  да отвори офис в морската ни столица. След 28 години на пазара, компанията обслужва крайните клиенти на едни от водещите фирми на световно ниво.

До края на 2013 г. инвеститорите ще проучат внимателно ситуацията в България, и ще вземат решение дали да отворят офис във Варна. Очаква се до декември компанията да е финализирала проекта и в началото на 2014 г. да бъдат наети близо 200 служителя. Изискванията към тях са да владеят един от следните чужди езици: немски, английски, руски, френски, испански или италиански. Важно условие е да са комуникативни и внимателни към клиентите. 

С отварянето на офиса във Варна, компанията не само ще спомогне за намаляването на безработицата във Варна, но и ще осигури на служителите си най-съвременни условия на труд и привлекателни възнаграждения.

За повече информация за новооткриващите се работни позиции може да посетите http://www.jobtiger.bg/info/jobs/confidential/Operator/.

Свързани публикации