Милена Хаджииванова: „HR Industry няма аналог“

На 11 февруари 2015 г. ще се проведе поредното издание на единственото изложение, представящо услуги и продукти за управление на човешките ресурси в България – HR Industry. То се организира за четвърта поредна година от JobTiger, с финансовата подкрепа на MetLife.
Първите три събития се радваха на голям интерес от страна на посетителите и компаниите-изложители. Очаква се и тази година HR Industry отново да събере на едно място водещите компании и специалистите от HR бранша.
Сред участниците ще видим за пореден път и H-Vision – консултантска компания за комплексни HR услуги. Милена Хаджииванова, управляващ директор, заяви, че системното участие на компанията в HR Industry е продиктувано от няколко причини, първа сред които е, че изложението няма аналог в България. Тя сподели също, че е приятно да се срещнеш по време на форума с колеги, партньори, да научаваш новостите в бранша. Беше изявена и надежда, че в следващите издания на HR Industry ще има още повече компании, както и мениджъри на високи позиции, от които до голяма степен зависи създаването и имплементирането на фирмената HR политика.

Регистрацията за участие в HR Industry е отворена до края на януари 2015 г. Не пропускайте тази възможност!

Публикации от серията