Мисия ЕВОЛЮЦИЯ – развий себе си!

VIVACOM е в разгара на своята Лятна стажантска програма, за която са обявени 110 свободни позиции, което е с 30 повече в сравнение с предходната година. 11-ото издание на най-мащабната програма за летен стаж в страната протича под надслов „Мисия ЕВОЛЮЦИЯ – развий себе си!” и дава възможност на студенти от София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Хасково, Плевен и Русе да станат част от екипа на компанията в продължение на 3 месеца.

Стажантската програма на VIVACOM предоставя на младите хора както практически знания от едни от най-добрите специалисти в различни професионални области, така и възнаграждение за положения труд. Като част от кампанията студентите преминават през специално създадени за тях обучения по бизнес етикет и презентационни умения. Освен това те получават възможността да работят по индивидуален проект, резултатът от който могат да включат в своята автобиография. Като допълнение VIVACOM предоставя на успешно завършилите стажантската програма препоръки и сертификати.

Като един от най-големите работодатели в България, с близо 5000 служители, VIVACOM залага на приемствеността и развитието на младите хора. „За нас техният потенциал  е много ценен  и затова в областта на IT и Телекомуникации VIVACOM поддържа партньорски отношения с Технически Университет – София. Така разработихме съвместно нашата Техническа академия, с която целим да привлечем студенти с подчертан интерес в сферата на телекомуникациите и да надградим познанията, които са им необходими в корпоративна среда.“

В резултат на тези инициативи  VIVACOM успява да открие ценни и талантливи млади хора, част от които биват назначавани на постоянна работа към телекома. Миналогодишната стажантска кампания доведе до наемането на 38% от участниците.

Публикации от серията