Mission Possible: Първи стаж и работа

На 3 октомври JobTiger ще вземе участие в първото по рода си HR събитие, организирано от AIESEC Софийски университет – „Mission Possible: Първи стаж и работа”. Ще бъдат засегнати традиционните теми за кандидатстване и създаване на правилно първо впечатление, както  и по-нестандартни, като: как да съчетаваме работата с образованието, как да вземем максималното от един стаж и какъв е ключът на заветното предложение за продължение на стажа в постоянна работа.

Целта на събитието е да запознае студентите с гледната точка на HR специалисти във водещи фирми от българския бизнес за поведение и очаквания за подготовката, които имат те към студентите. Ще се проведе дискусия между HR специалистите пред студентите и дискусия със студентите по предварително зададени панели – теми, за да може да се контролира тематиката на въпросите.

„Mission Possible: Първи стаж и работа” ще се състои на 03.10.2013г./четвъртък/, в Ректората на Софийски университет „Св.Климент Охридски“ – Огледална зала. Начален час:  18:15ч., час на събиране на организаторите и специалистите – 17:20ч.

Повече информация за събитието, както и възможност за регистрация ще намерите тук: http://missionpossible-hr.eventbrite.com/

Свързани публикации