MM Solutions на „Национални дни на кариерата“ 2016

На 15 и 16 март в НДК, София, за петнадесета поредна година, се проведе софийското издание на най-големия кариерен форум в България„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. Традиционно събитието събра на едно място студенти и младежи, търсещи работа или стаж и топ работодатели от всички основни браншове у нас.

В изложението се включи и MM Solutions. Това е българска софтуерна компания с утвърдена петнадесетгодишна история и традиции. Основната дейност е разработка на софтуер за камери на мобилни устройства. MM Solutions може да се похвали с трайно партньорство с водещи световни имена в областта на хардуера – предимно от сферата на производството на мобилни устройства, електронни четци, таблети и навигационни системи.

София Медникарова, HR мениджър, сподели, че благодарение на традиционното си присъствие на изложението „Национални дни на кариерата“ през годините, фирмата е станала силно разпознаваема и множество кандидати за работа са се явили тази година на щанда им предварително добре подготвени. Служителите на компанията пък се радват на възможността да работят креативна и иновативна работа и това, от своя страна, ги задържа трайно на работните им места.

Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ се организира за петнадесета поредна година от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Генерален спонсор е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България.

Публикации от серията